logo català     castellano
 

Cada client disposa d'un servei que s'adapta específicament a les seves necessitats individuals, garantint la qualitat i professionalitat que s'espera del nostre treball.

A CFY sustentem el nostre èxit en la nostra capacitat i experiència professional i com a equip, tenim com a preferència l'ús de la tecnologia d'avantguarda, aplicada als processos tecnològics.

En el nostre departament de serveis de manteniment comptem amb instrumentació de diagnòstic, capaç de detectar amb precisió i ràpidament qualsevol problema, la qual cosa ens permet prendre immediatament una acció correctiva.

    Mantenim els seus equips funcionant perfectament:
  • El nostre compromís no acaba amb el lliurament d'una instal·lació en funcionament sinó que ens encarreguem, mitjançant el manteniment preventiu, de conservar-ho en perfectes condicions de funcionament durant el seu temps de servei.
  • Oferim als nostres clients una planificació de revisions i manteniments preventius de tot el seu equipament, estudiant la viabilitat del mateix, independentment que la instal·lació hagi estat o no, dissenyada o instal·lada per nosaltres.
  • El nostre treball representa per als nostres clients comptar amb instal·lacions més fiables, més netes i més eficients energèticament, la qual cosa es tradueix en l'aprofitament al màxim de la vida útil per a la qual s'ha dissenyat la instal·lació o equip.
 
 
Mantenimiento-1 Mantenimiento-2 Mantenimiento-3 Mantenimiento-4
Tasques de manteniment
Informació legal        Confecció web: xagarr