logo català     castellano
  Servei1  

Qualitat

Perseguim la qualitat total de les nostres instal·lacions, per això realitzem un exhaustiu seguiment des dels primers moments fins a la posta en marxa. Tots els resultats de les verificacions i proves realitzades pels nostres tècnics queden a disposició del client conjuntament amb la documentació de lliurament final d'obra.

 

 

Compromís de Servei

Perquè si no reps l'atenció que mereixes, la resta no té sentit

No serveix de res comptar amb la infraestructura tecnològica més capdavantera, si la nostra atenció no et deixa satisfet. A CFY disposem d'enginyers i professionals experts que et proporcionen serveis d'alta qualitat i la millor assistència les 24 hores del dia dels 365 dies de l'any.

Proporcionem un tracte entre la teva organització i el nostre departament tècnic, per garantir-te el servei més proper, àgil i efectiu.


Compromís de Flexibilitat

Perquè si avui només necessites 2, ¿perquè has de pagar 4?

Predir l'èxit és difícil. El món empresarial és molt variable i de vegades, el que necessites avui no té res a veure amb el que necessitaràs demà. Per això, nosaltres et proposem solucions que s'adapten a la teva mida.

El compromís de flexibilitat de CFY et permet disposar d'un servei en condicions òptimes, que anirà evolucionant en cas que canviï la demanda de recursos.


Compromís d'Innovació

Perquè sense innovació no hi ha progrés

A CFY, treballem des de fa 3 anys per oferir els serveis més avançats. Per això realitzem inversions contínues amb l'objectiu d'adaptar la nostra oferta a les necessitats específiques i canviants de la teva organització.

 
 
Servei2

Tecnologia

A CFY som conscients que només cuidant la qualitat dels nostres projectes i incorporant sempre l'última tecnologia, serem capaços d'obtenir els millors resultats.

 
Servei3

Servei Integral

La nostra filosofia és prestar un servei integral: assessorament, disseny i execució de les instal·lacions, cuidant de manera especial la qualitat per aconseguir la plena satisfacció del client. En el nostre afany per aconseguir la satisfacció del client i complir amb les seves expectatives, prestem especial atenció a oferir solucions totalment personalitzades per a cada projecte.

 
Servei4

Col·laboració

Col·laborem en els projectes des de les fases inicials fins a la finalització de les obres. Podem estar presents col·laborant amb els directors del projecte o assumint la direcció de les mateixes.

 
Servei5

Tot clar i sense sorpreses

El client està permanentment al corrent del que succeeix en la seva instal·lació, bé a través dels informes periòdics que emetem, o bé a través de la nostra aplicació de manteniment. Tot queda clar per endavant, de manera que el client coneix les tarifes que se li aplicaran abans que es realitzin les nostres intervencions.

Informació legal        Confecció web: xagarr